”Specializare pe piaţa
muncii pentru viitorul
tehnician
in gastronomie”,
2014-1-RO01-KA102-000617
Grup
tinta
La mobilitate
participă 20 de elevi de clasa a XI-a,
nivelul III de calificare, filieră tehnologică, profilul Servicii, calificarea
Tehnician în gastronomie, pentru modulele:
,,Igiena, securitatea muncii şi protecţia mediului,, - 30 ore şi ,,Bucătăria
naţională şi internaţională,, - 30 ore.
Obiectivele
proiectului sunt:
1. dezvoltarea
abilităţilor şi deprinderilor practice ale elevilor referitoare la cunoaşterea
şi executarea operaţiilor de bază în vederea obtinerii produselor alimentare si
gastronomice de calitate superioara;
2. aprofundarea de
cunoştinţe şi abilităţi de bază privind procesarea alimentelor şi principiilor
gastronomice;
3. facilitarea
integrării pe piaţa muncii europene prin contactul cu un mediu economic şi
socio-cultural nou;
4.Dezvoltarea unui
parteneriat transnațional care să sprijine mobilitatea tinerilor și să contribuie la
sporirea atractivității și calității educației și formarii.
Firmele
de stagiu sunt:
1. AGROLACHAR S.A este o retea de producatori din domeniul industriei alimentare care realizeaza diferite tipuri de preparate
culinare traditioanle din produse bio si eco, a fost infiintata in 1996.
2. Hotel Corona de Granada de 4 stele, dispune de restaurant , bar
, piscină , săli de conferinţă , pistă de squash.
3. M.E.P. Europrojects Granada (
Mobilitate Proiecte Europene Granada ) este o organizaţie de formare privată care
furnizează în principal activități de formare
profesională si logistica.
Responsabil proiect
prof. Cuzman Norica
prof. Cuzman Norica
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu