User-agent: * Allow: / Colegiul Dierna Orsova Colegiul Dierna Orsova: „Cu viaţa mea apăr viaţa” 2015
           Colegiul Tehnic Dierna              Nava Dierna              Oferta educationala

sâmbătă, 18 aprilie 2015

„Cu viaţa mea apăr viaţa” 2015

     În data de 08.04.2015 a avut loc faza zonală a concursului cu tematică de protecție civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”, care s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII „Petre Dumitriu” din Orșova, unde specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” din Mehedinţi au arbritat şi coordonat buna desfăşurare a probelor de concurs. 


   Concursul a constat în susținerea unei probe teoretice, care a avut drept scop verificarea cunoştinţelor acumulate referitoare la modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, și în susținerea unei probe practice, prin parcurgerea unui traseu amenajat de 50 m cu un „accidentat”, asistat, așezat pe targă. Proba practică a fost cronometrată, timpul obținut constituind criteriul de departajare finală al echipelor.
     La activitate au participat școlile generale din Orșova, Eșelnița, Ilovița și cele 2 licee din Orșova. La nivel de liceu, fiecare echipaj participant la concurs a fost format din 4 elevi şi conducătorul echipajului (un cadrul didactic coordonator). Echipajul de la Colegiul Tehnic „Dierna”, coordonat de prof. Iștoc Claudia, s-a clasat pe locul I.
     Câştigătorii au fost premiaţi cu diplome, urmând să concureze, la sfârșitul lunii mai, la nivel județean.










La final, ședință foto:
 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu