User-agent: * Allow: / Colegiul Dierna Orsova Colegiul Dierna Orsova: Lansarea ofertelor turistice
           Colegiul Tehnic Dierna              Nava Dierna              Oferta educationala

joi, 11 iunie 2015

Lansarea ofertelor turistice


 În data de 11 iunie, începând cu orele 1200, la Colegiul Tehnic « Dierna » s-a desfăşurat evenimentul de lansare a ofertelor turistice, oferte realizate de cele două firme de exerciţiu : FE Danubia New Travel SRL şi FE Orşova Tour Travel SRL.


La eveniment au fost prezenţi toţi membrii firmelor, profesorii coordonatori şi gazdele evenimentului, Cazacu Monica şi Pisăru Daniela, doamna Bianca Macovei, expert intervenţii firme de exerciţiu, doamnele profesoare Camalesa Daniela şi Cheberle Georgiana, coordonatori firme de exerciţiu din data de 8 iunie, doamna inspector Udrişte Michaela, facilitator proiect POSDRU, doamna director adjunct Mladin Elena, cadrele didactice din unitatea şcolară gazdă şi din unităţile şcolare gimnaziale din localitate, elevi ai Colegiului Tehnic “Dierna” şi de la Şcoala Gimnazială “Pamfil Şeicaru” Orşova.
Managerii firmelor de exerciţiu, Călianu Claudiu – FE Danubia New Travel SRL, elev în clasa a XI-a C şi Goanţă Mădălin – FE Orşova Tour Travel SRL, elev în clasa a XI-a C au prezentat firmele pe care le conduc cu mult entuziasm, simulând sub formă de joc de rol o zi de lucru la birou. De asemenea, s-a pregătit din partea organizatorilor un “moment dulce”, invitaţii şi toţi cei prezenţi fiind serviţi cu o bucăţică de ciocolată.

Creativitatea elevilor şi sârguinţa în muncă a celor implicaţi în proiectul “IDEE – Pentru o societate bazată pe cunoaştere” din cele două firme de exerciţiu înfiinţate în cadrul Colegiului Tehnic “Dierna” Orşova deschide promisiuni promte în atingerea culmilor succesului. 


  
  



  

 
  

Articol si foto,
prof. Cazacu Monica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu