User-agent: * Allow: / Colegiul Dierna Orsova Colegiul Dierna Orsova: Balul Bobocilor 2016
           Colegiul Tehnic Dierna              Nava Dierna              Oferta educationala

vineri, 9 decembrie 2016

Balul Bobocilor 2016

Elevii școlii noastre au  susținut, în data de 8 decembrie 2016, Balul Bobocilor cu tema „Iarna Bobocilor”. La bal au participat boboci din clasele a IX-a A, a IX-a B și  a IX-a C. Juriul balului a fost compus din D.na Profesoară Cuzman Norica și elevii din clasele a XII-a A și B: Dron Robert, Pătășanu Petre, Bublic Olivia și Cristea Ionela.
Probele au fost dintre cele mai variate, începând de la prezentarea numelui, clasa din care face parte și motivul participării la bal;declarația de dragoste; dansul balonului;adunatul covrigilor cu ajutorul paielor; ghicește animalul (această probă a constat în descoperirea unui nume de animal scris pe o bucată de hârtie, aflată pe fruntea băiatului, fata fiind cea care trebuia să mimize ce e scris pe hârtie); adună eșarfele( proba a constat în : băiatul avea pusă la spate o eșarfă și trebuia să adune , în același timp cât mai multe eșarfe de la ceilalți băieți ,dar, să și-o protejeze pe a lui).
Printre probe, participanții au fost încântați de dansul țigănesc, sub îndrumarea d.nei profesoare Cuzman Norica  și de dansurile populare cu formația de dansuri a școlii noastre, sub îndrumarea d.nei profesoare Dumbravă Simona,dansul modern de la Clubul Copiilor Orșova sub îndrumarea d.nei profesoare Pătășanu Lucia, precum și de piesele de teatru cu trupa GONG ,susținute de clasele  a XII-a B piesa ”Căldură mare” fiind coordonați de d.na  profesoară  Cazacu Monica și a XII-a A, a XI-a B piesa  „CIPCIRIP și camera ascunsă ”, coordonați  domnul profesor Mladin Titi.
Prin deliberarea juriului au fost aleși Miss Colegiul Tehnic Dierna, în persoana elevei, Giurșa Violeta din clasa a IX-a B  și Mister Colegiul Tehnic Dierna elevul Marcu Viorel tot din clasa a IX-a B.
Pe locurile următoare au fost clasați elevii:
Premiul II: Firoi Florin- a IX-a A
                     Covrig Tedi- a IX-a A
Premiul III: Bălan Milete- a IX-a C
                      Ursu Ariana- a IX-a B
Mențiune : Odagiu Cosmin- a IX-a C
                    Muntean Larisa- a IX-a B
Mențiune: Ilici Dănuț- a IX-a C
                   Nițu Ronalia- a IX-a B   
Conducerea școlii i-a premiat pe  toți participanții concurenți  cu bani, iar din partea sponsorului BELLADELE, fetele au primit o coafură și un make-up gratis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu