User-agent: * Allow: / Colegiul Dierna Orsova Colegiul Dierna Orsova: Specializare pe piaţa muncii pentru viitorul tehnician in gastronomie (1)
           Colegiul Tehnic Dierna              Nava Dierna              Oferta educationala

vineri, 16 octombrie 2015

Specializare pe piaţa muncii pentru viitorul tehnician in gastronomie (1)


Specializare pe piaţa muncii pentru viitorul
tehnician in gastronomie,
2014-1-RO01-KA102-000617

Grup tinta

La mobilitate participă  20 de elevi de clasa a XI-a, nivelul III de calificare, filieră tehnologică, profilul Servicii, calificarea Tehnician în gastronomie, pentru modulele:  ,,Igiena, securitatea muncii şi protecţia mediului,, - 30 ore şi ,,Bucătăria naţională şi internaţională,, - 30 ore.

Obiectivele proiectului sunt:
1. dezvoltarea abilităţilor şi deprinderilor practice ale elevilor referitoare la cunoaşterea şi executarea operaţiilor de bază în vederea obtinerii produselor alimentare si gastronomice de calitate superioara;       
2. aprofundarea de cunoştinţe şi abilităţi de bază privind procesarea alimentelor şi principiilor gastronomice;
3. facilitarea integrării pe piaţa muncii europene prin contactul cu un mediu economic şi socio-cultural nou;
4.Dezvoltarea unui parteneriat transnațional care să sprijine mobilitatea tinerilor și să contribuie la sporirea atractivității și calității educației și formarii.

Firmele de stagiu sunt:
1.  AGROLACHAR S.A este o retea de producatori din domeniul industriei alimentare  care realizeaza diferite tipuri de preparate culinare traditioanle din produse bio si eco, a fost infiintata in 1996.
2.  Hotel Corona de Granada de 4 stele,  dispune de restaurant , bar , piscină , săli de conferinţă , pistă de squash.
3.  M.E.P. Europrojects Granada ( Mobilitate Proiecte Europene Granada )  este  o organizaţie de formare  privată care  furnizează  în principal activități de formare profesională si logistica.

Responsabil proiect
prof. Cuzman Norica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu