User-agent: * Allow: / Colegiul Dierna Orsova Colegiul Dierna Orsova: Martisoare...
           Colegiul Tehnic Dierna              Nava Dierna              Oferta educationala

vineri, 1 martie 2013

Martisoare...


Proiect desfasurat in cadrul Colegiului Tehnic “Dierna” Orsova, de 1  martie 2013
Desfasurarea proiectului  a avut loc in data de 1 martie 2013  si  a consta in :
-           martisoare ecologice pentru prezentarea in scoala si la primarie.
 Martisoarele,   care nu au fost  ecologice,  au fost realizate de elevii liceului , dupa imaginatia lor si  au  fost  imparite de elevi   in orasul Orsova ,in scolile generale si in institutiile locale .
Preparatele  de cofetarie-patiserie au fost  realizate in cadrul laboratoarelor de productie culinara si de patiserie-cofetarie de elevii scolii, indrumati de Ing. Prof. Camalesa Daniela  si  au   fost  distribuite pe strada , in scolile generale, institutii locale, ca un martisor dulce.
 Pliantul este  realizat  pentru  promovarea liceului,liceul fiind dotat  cu laboratoare,si ateliere specifice profilelor.



Elevii Colegiului Tehnic “Dierna”Orsova , au plecat pe teren cu martisoare realizate de ei , la SCOALA GENERALA “Pamfil Seicaru”, oferind doamnelor profesoare si elevelor de 1 martie un martisor eco-dulce, apoi am plecat la PRIMARIA ORSOVA oferind martisoare doamnelor si o prajiturica, in drum spre SCOALA “PETRE DUMITRIU”elevii scolii au impartit la toate doamnele pe strada martisoare realizate de ei si o prajiturica, intorsi in scoala au oferit si doamnelor profesoare din Colegiul Tehnic “Dierna” un martisor si o prajiturica .




Articol de  Ing. Prof.  Camalesa Daniela




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu